Våra tjänster


När ni köper en bil av oss på Westmans Bilcenter är vårt huvudmål att ni skall må väldigt bra och känna att er bilaffär var av helrätt kaliber. Därav erbjuder vi de rätta tjänsterna om ni behöver en trygg avbetalningsplan eller en utökad garanti för ert fordon. Vi har marknadens bästa partners till ert förfogande.

Finansiering

Hos oss på Westmans Bilcenter hittar ni alltid förmånliga finansieringsmöjligheter när det gäller köpet av er bil. Vi har ett väl etablerat samarbete med ledande Santander Finans som erbjuder er en rad olika och spännande alternativ för ett bra bilägande. Genom att teckna ert finansieringsavtal genom oss garanterar vi att ni alltid kommer att få det bästa marknaden erbjuder. Givetvis kan vi också teckna ett finansieringsavtal enligt era önskemål.

Garanti

En bra bilaffär omfattar alltid en bra garanti. Därav vill vi kunna erbjuda våra kunder en möjlighet till utökade garantier som försäkrar ytterligare och på så sätt ger er som kunder ett bra fundament att stå på ifall något oväntat skulle uppstå.