Om oss


Vi lämnar inget åt slumpen. Tanken med hela vårt koncept är att ni som kunder helhjärtat skall känna att vi är det rätta stället att köpa er nästa bil på. Westmans Bilcenter kombinerar innovation, erfarenhet och ett väldigt gott öga för en bra bil. På så sätt kan er bilaffär inte bli något annat än bra.

Westmansbil Om oss

Lite mer om oss

Mitt namn är Zdenek och det är jag som driver Westmans Bilcenter. Jag har arbetat som fordonsförsäljare på flertalet av världens ledande bilfirmor. Genom åren har jag skapat mig en gedigen erfarenhet inom fordonsbranschen och plockat med mig några av de bästa ingredienserna för hur en bra bilaffär skall vara. Min tanke med Westmans Bilcenter är att fortsätta innovationen jag har påbörjat och skapa något alldeles unikt.

Ambitioner & Mål

Westmans Bilcenter är ett modernt och nytänkande märkesoberoende fordonsföretag som erbjuder sina kunder förmånliga och trygga lösningar när det gäller köpet av en ny bil. Hos oss hittar ni alltid Svensksålda bilar med en väldokumenterad information när det gäller service och ägarhistorik. Vårt mål ligger i att eftersträva nöjda kunder och att med små starka steg utvecklas till en ledande fordonshandlare i Helsingborgs och Ängelholms trakten.